Plus-value terugvorderen


Verkocht u in 2017 of 2018 
uw Franse vakantiehuis?

Onderneem dan nu actie!

Bel (026) 443 16 96 of gebruik het contactformulier.
Wij informeren u vooraf vrijblijvend en deskundig.

Verkocht u in 2017 of 2018 uw maison secondaire (vakantiehuis) dan is het zinvol om nu bezwaar te maken. De eerste successen zijn inmiddels geboekt. Benader ons vrijblijvend voor de laatste stand van zaken.

Met onze hulp dienden al velen die hun Franse vakantiehuis verkochten, een bezwaarschrift in tegen de onterecht betaalde sociale premies. Via zo’n bezwaar kan men vaak vele duizenden euro’s terugvragen (plus een forse rente). In totaal gaat het om vele tientallen miljoenen aan de zogenoemde prélèvements sociaux.

+ + +  ACTUEEL  + + +

Per 1 januari 2019 is de Franse belastingwetgeving opnieuw gewijzigd. Bij niet-ingezetenen wordt nu 7,5% prélèvement de solidarité (‘solidariteitsheffing’) ingehouden, in plaats van de 17,2% (terug te vorderen) sociale premies.

Vooralsnog is deze heffing niet terug te vorderen. (Verkocht u in 2017 of 2018, onderneem dan wel nu actie. De slagingskans van uw bezwaarschrift is zeer groot – de eerste concrete resultaten zijn inmiddels geboekt.)

Verkocht/verkoopt u in 2019 of later uw Franse vakantiewoning, overweeg dan om zich vrijblijvend op onze mailinglijst te laten zetten. Wij kunnen u dan  informeren zodra zich ontwikkelingen voordoen. Volg zeker ook zelf deze site en andere media.